Difference between revisions of "Komunikimi"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
m
Line 1: Line 1:
Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është mailing list: [https://openlabs.cc/sq/tools/mailing-list/ openlabs.cc/sq/tools/mailing-list]
+
Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është mailing list: [https://openlabs.cc/sq/tools/mailing-list/ openlabs.cc/sq/tools/mailing-list]<br />
 
Ekziston dhe një kanal me anoncime rreth aktiviteteve: [https://t.me/openlabsevents t.me/openlabsevents]
 
Ekziston dhe një kanal me anoncime rreth aktiviteteve: [https://t.me/openlabsevents t.me/openlabsevents]

Revision as of 19:28, 23 February 2017

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është mailing list: openlabs.cc/sq/tools/mailing-list
Ekziston dhe një kanal me anoncime rreth aktiviteteve: t.me/openlabsevents