Difference between revisions of "Komunikimi"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Shtova email)
 
Line 18: Line 18:
 
* openSUSE Albania | https://t.me/joinchat/BQzDA1kRSG4HwFiawV1icA
 
* openSUSE Albania | https://t.me/joinchat/BQzDA1kRSG4HwFiawV1icA
 
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
 
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
 +
* LibreOffice Albania | https://t.me/LibreOfficeAlbania
  
 
=== Email ===
 
=== Email ===

Latest revision as of 14:51, 20 January 2019

Other languages:
English • ‎shqip

Forumi

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: forum.openlabs.cc

Telegram

Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:

Email

Për komunikime që i drejtohen vetëm organizatës mund të na kontaktoni në: info@openlabs.cc

IRC

Kanali IRCFreenode #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).