Difference between revisions of "Komunikimi"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
Line 16: Line 16:
 
* Nextcloud | https://t.me/Nextcloud
 
* Nextcloud | https://t.me/Nextcloud
 
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
 
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
 +
* openSUSE Albania | https://t.me/joinchat/BQzDA1kRSG4HwFiawV1icA
 
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
 
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
  

Revision as of 10:42, 22 December 2018

Other languages:
English • ‎shqip

Forumi

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: forum.openlabs.cc

Telegram

Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:

IRC

Kanali IRCFreenode #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).