Difference between revisions of "Komunikimi"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(languages)
(shtimi i grupeve ne Telegram)
Line 1: Line 1:
<languages/>
<languages/>
<translate>
<translate>
<!--T:1-->
 
Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është mailing list: [https://forum.openlabs.cc/ forum.openlabs.cc]<br />
=== Forumi ===
Ekziston dhe një kanal me anoncime rreth aktiviteteve: [https://t.me/openlabsevents t.me/openlabsevents]
 
Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: [https://forum.openlabs.cc/ forum.openlabs.cc]<br />
 
=== Telegram ===
 
Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:
                                 
* Open Labs Hackerspace  | https://t.me/openlabs
* Fedora Albania    | https://t.me/FedoraAlbania
* Debian Albania | https://t.me/DebianAlbania
* Nextcloud | https://t.me/Nextcloud
* FOSSCamp Syros 2017 | https://t.me/fosscamp2017
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
* Open Labs Events (Channel)  | https://t.me/openlabsevents
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
</translate>
</translate>

Revision as of 11:13, 22 July 2017

Other languages:
English • ‎shqip

Forumi

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: forum.openlabs.cc

Telegram

Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale: