Difference between revisions of "Komunikimi"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(updated a dead link)
m (Boris zhvendosi faqen Kanalet e komunikimit te Komunikimi pa lënë një përcjellim)
(No difference)

Revision as of 22:22, 21 July 2017

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është mailing list: forum.openlabs.cc
Ekziston dhe një kanal me anoncime rreth aktiviteteve: t.me/openlabsevents