Difference between revisions of "Komunikimi"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
m (change IRC link)
Line 21: Line 21:
 
=== IRC ===
 
=== IRC ===
  
Kanali [https://wikipedia.org/wiki/Internet_Relay_Chat IRC] në [https://freenode.net Freenode] #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).
+
Kanali [[IRC]] në [https://freenode.net Freenode] #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).
 
</translate>
 
</translate>

Revision as of 10:25, 18 August 2018

Other languages:
English • ‎shqip

Forumi

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: forum.openlabs.cc

Telegram

Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:

IRC

Kanali IRCFreenode #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).