Difference between revisions of "Komunikimi"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
(add IRC)
Line 18: Line 18:
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
=== IRC ===
Kanali [[https://wikipedia.org/wiki/Internet_Relay_Chat IRC]] në [[https://freenode.net Freenode]] #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).
</translate>
</translate>

Revision as of 20:16, 16 August 2018

Other languages:
English • ‎shqip

Forumi

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: forum.openlabs.cc

Telegram

Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:

IRC

Kanali [IRC] në [Freenode] #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).