Difference between revisions of "Komunikimi"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Boris zhvendosi faqen Kanalet e komunikimit te Komunikimi pa lënë një përcjellim)
(languages)
Line 1: Line 1:
<languages/>
<translate>
<translate>
<!--T:1-->
<!--T:1-->

Revision as of 22:25, 21 July 2017

Other languages:
English • ‎shqip

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është mailing list: forum.openlabs.cc
Ekziston dhe një kanal me anoncime rreth aktiviteteve: t.me/openlabsevents