Difference between revisions of "Komunikimi"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
 
(4 intermediate revisions by 3 users not shown)
Line 9: Line 9:
  
 
Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:
 
Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:
 
+
                         
* Open Labs Events (Channel)  | https://t.me/openlabsevents                               
 
 
* Open Labs Hackerspace  | https://t.me/openlabs
 
* Open Labs Hackerspace  | https://t.me/openlabs
 +
* Open Labs Events (Channel)  | https://t.me/openlabsevents
 
* Fedora Albania    | https://t.me/FedoraAlbania
 
* Fedora Albania    | https://t.me/FedoraAlbania
 
* Debian Albania | https://t.me/DebianAlbania
 
* Debian Albania | https://t.me/DebianAlbania
 
* Nextcloud | https://t.me/Nextcloud
 
* Nextcloud | https://t.me/Nextcloud
* FOSSCamp Syros 2017 | https://t.me/fosscamp2017
 
 
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
 
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
 +
* openSUSE Albania | https://t.me/joinchat/BQzDA1kRSG4HwFiawV1icA
 
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
 
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
 +
* LibreOffice Albania | https://t.me/LibreOfficeAlbania
 +
 +
=== Email ===
 +
Për komunikime që i drejtohen vetëm organizatës mund të na kontaktoni në: info@openlabs.cc
  
 
=== IRC ===
 
=== IRC ===
  
Kanali [https://wikipedia.org/wiki/Internet_Relay_Chat IRC] në [https://freenode.net Freenode] #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).
+
Kanali [[IRC]] në [https://freenode.net Freenode] #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).
 
</translate>
 
</translate>

Latest revision as of 14:51, 20 January 2019

Other languages:
English • ‎shqip

Forumi

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: forum.openlabs.cc

Telegram

Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:

Email

Për komunikime që i drejtohen vetëm organizatës mund të na kontaktoni në: info@openlabs.cc

IRC

Kanali IRCFreenode #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).