Difference between revisions of "Komunikimi"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
m (Shtova kanalin e komunikimit Matrix)
 
(15 intermediate revisions by 5 users not shown)
Line 1: Line 1:
<languages/>
=== Forumi ===
<translate>
Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: [https://forum.openlabs.cc/ forum.openlabs.cc]<br />


=== Forumi ===
=== Website ===  
Një tjetër kanal komunikimi është website: [https://openlabs.cc/ openlabs.cc]<br />


Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: [https://forum.openlabs.cc/ forum.openlabs.cc]<br />
=== Matrix ===


=== Telegram ===
Një tjetër kanal komunikimi është Matrix:  [https://matrix.to/#/#general:openlabs.cc Town Square]


=== Telegram ===
Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:
Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:
 
                         
* Open Labs Events (Channel)  | https://t.me/openlabsevents                               
* Open Labs Hackerspace  | https://t.me/openlabs
* Open Labs Hackerspace  | https://t.me/openlabs
* Open Labs Events (Channel)  | https://t.me/openlabsevents
* Fedora Albania    | https://t.me/FedoraAlbania
* Fedora Albania    | https://t.me/FedoraAlbania
* Debian Albania | https://t.me/DebianAlbania
* Nextcloud | https://t.me/Nextcloud
* FOSSCamp Syros 2017 | https://t.me/fosscamp2017
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
* openSUSE Albania | https://t.me/joinchat/BQzDA1kRSG4HwFiawV1icA
</translate>
* LibreOffice Albania | https://t.me/LibreOfficeAlbania
=== Email ===
Për komunikime që i drejtohen vetëm organizatës mund të na kontaktoni në: info@openlabs.cc
 
=== Rrjetet sociale ===
* Twitter | [http://twitter.com/openLabsAlbania/ twitter.com/openLabsAlbania]<br />
* Facebook | [https://facebook.com/openlabsAlbania/ facebook.com/openlabsAlbania]<br />
* Instagram | [https://www.instagram.com/open_labs_hackerspace/ instagram.com/open_labs_hackerspace]<br />
 
=== Github ===
* Github | [https://github.com/OpenLabsHackerspace/ github.com/OpenLabsHackerspace]<br />

Latest revision as of 19:44, 21 February 2023

Forumi

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: forum.openlabs.cc

Website

Një tjetër kanal komunikimi është website: openlabs.cc

Matrix

Një tjetër kanal komunikimi është Matrix: Town Square

Telegram

Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:

Email

Për komunikime që i drejtohen vetëm organizatës mund të na kontaktoni në: info@openlabs.cc

Rrjetet sociale

Github