Difference between revisions of "Komunikimi"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtimi i grupeve ne Telegram)
 
(7 intermediate revisions by 4 users not shown)
Line 9: Line 9:


Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:
Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:
                                 
                         
* Open Labs Hackerspace  | https://t.me/openlabs
* Open Labs Hackerspace  | https://t.me/openlabs
* Open Labs Events (Channel)  | https://t.me/openlabsevents
* Fedora Albania    | https://t.me/FedoraAlbania
* Fedora Albania    | https://t.me/FedoraAlbania
* Debian Albania | https://t.me/DebianAlbania
* Debian Albania | https://t.me/DebianAlbania
* Nextcloud | https://t.me/Nextcloud
* Nextcloud | https://t.me/Nextcloud
* FOSSCamp Syros 2017 | https://t.me/fosscamp2017
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
* Open Labs Events (Channel)  | https://t.me/openlabsevents
* openSUSE Albania | https://t.me/joinchat/BQzDA1kRSG4HwFiawV1icA
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
* LibreOffice Albania | https://t.me/LibreOfficeAlbania
=== Email ===
Për komunikime që i drejtohen vetëm organizatës mund të na kontaktoni në: info@openlabs.cc
=== IRC ===
Kanali [[IRC]] në [https://freenode.net Freenode] #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).
</translate>
</translate>

Latest revision as of 14:51, 20 January 2019

Other languages:
English • ‎shqip

Forumi

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: forum.openlabs.cc

Telegram

Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:

Email

Për komunikime që i drejtohen vetëm organizatës mund të na kontaktoni në: info@openlabs.cc

IRC

Kanali IRCFreenode #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).