Difference between revisions of "Komunikimi"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Boris zhvendosi faqen Kanalet e komunikimit te Komunikimi pa lënë një përcjellim)
 
(9 intermediate revisions by 5 users not shown)
Line 1: Line 1:
<languages/>
<translate>
<translate>
<!--T:1-->
 
Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është mailing list: [https://forum.openlabs.cc/ forum.openlabs.cc]<br />
=== Forumi ===
Ekziston dhe një kanal me anoncime rreth aktiviteteve: [https://t.me/openlabsevents t.me/openlabsevents]
 
Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: [https://forum.openlabs.cc/ forum.openlabs.cc]<br />
 
=== Telegram ===
 
Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:
                         
* Open Labs Hackerspace  | https://t.me/openlabs
* Open Labs Events (Channel)  | https://t.me/openlabsevents  
* Fedora Albania    | https://t.me/FedoraAlbania
* Debian Albania | https://t.me/DebianAlbania
* Nextcloud | https://t.me/Nextcloud
* OpenStreetMap Albania | https://t.me/OpenStreetMapAL
* openSUSE Albania | https://t.me/joinchat/BQzDA1kRSG4HwFiawV1icA
* Mozilla Albania | https://t.me/mozalb
* LibreOffice Albania | https://t.me/LibreOfficeAlbania
 
=== Email ===
Për komunikime që i drejtohen vetëm organizatës mund të na kontaktoni në: info@openlabs.cc
 
=== IRC ===
 
Kanali [[IRC]] në [https://freenode.net Freenode] #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).
</translate>
</translate>

Latest revision as of 14:51, 20 January 2019

Other languages:
English • ‎shqip

Forumi

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: forum.openlabs.cc

Telegram

Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:

Email

Për komunikime që i drejtohen vetëm organizatës mund të na kontaktoni në: info@openlabs.cc

IRC

Kanali IRCFreenode #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).