Difference between revisions of "Komunikim"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
(shtova kategorine per aplikacionet Android)
Line 1: Line 1:
Programet dhe aplikacionet me kodburim të hapur që përdoren për komunikime elektronike do jenë në fokus në këtë faqe.
+
Programet dhe aplikacionet me kodburim të hapur që përdoren për komunikime elektronike dhe respektojnë privatësinë e përdoruesve do jenë në fokus në këtë faqe.
 +
 
 +
 
 +
== Aplikacione chat mobile për Android ==
 +
* [[Whisper]]

Revision as of 20:50, 12 April 2017

Programet dhe aplikacionet me kodburim të hapur që përdoren për komunikime elektronike dhe respektojnë privatësinë e përdoruesve do jenë në fokus në këtë faqe.


Aplikacione chat mobile për Android