Difference between revisions of "Komunikim"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
m (Boris zhvendosi faqen Komunikim FLOSS tek Komunikim)
 
(One intermediate revision by one other user not shown)
Line 1: Line 1:
Programet dhe aplikacionet me kodburim të hapur që përdoren për komunikime elektronike do jenë në fokus në këtë faqe.
+
Programet dhe aplikacionet me kodburim të hapur që përdoren për komunikime elektronike dhe respektojnë privatësinë e përdoruesve do jenë në fokus në këtë faqe.
 +
 
 +
 
 +
== Aplikacione chat mobile për Android ==
 +
* [[Whisper]]

Latest revision as of 18:48, 20 April 2017

Programet dhe aplikacionet me kodburim të hapur që përdoren për komunikime elektronike dhe respektojnë privatësinë e përdoruesve do jenë në fokus në këtë faqe.


Aplikacione chat mobile për Android