Difference between revisions of "Kiwi TCMS localisation sprint"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijoi faqen me "Kiwi TCMS është sistemi kryesor open source për menaxhimit e testimeve të software-eve. Kiwi TCMS është një instance e pavarur që i shërben çdo personi që punon me s...")
 
Line 1: Line 1:
 
Kiwi TCMS është sistemi kryesor open source për menaxhimit e testimeve të software-eve.  Kiwi TCMS është një instance e pavarur që i shërben çdo personi që punon me software testing ose siç njihet ndryshe quality assurance (QA).
 
Kiwi TCMS është sistemi kryesor open source për menaxhimit e testimeve të software-eve.  Kiwi TCMS është një instance e pavarur që i shërben çdo personi që punon me software testing ose siç njihet ndryshe quality assurance (QA).
 
   
 
   
- Ju ndihmon të transformoni procesin e testimit brenda ekipit tuaj
+
* Ju ndihmon të transformoni procesin e testimit brenda ekipit tuaj
- Ju ndihmon të bëheni më të organizuar, transparent dhe të përgjegjshëm
+
* Ju ndihmon të bëheni më të organizuar, transparent dhe të përgjegjshëm
- Nxit produktivitetin dhe pjesëmarrjen inxhinierike 10+ vjet histori
+
* Nxit produktivitetin dhe pjesëmarrjen inxhinierike 10+ vjet histori
- Liçensuar sipas GPL 2
+
* Liçensuar sipas GPL 2
  
 
Më tepër: https://github.com/marketplace/kiwi-tcms
 
Më tepër: https://github.com/marketplace/kiwi-tcms

Revision as of 09:20, 27 September 2019

Kiwi TCMS është sistemi kryesor open source për menaxhimit e testimeve të software-eve. Kiwi TCMS është një instance e pavarur që i shërben çdo personi që punon me software testing ose siç njihet ndryshe quality assurance (QA).

  • Ju ndihmon të transformoni procesin e testimit brenda ekipit tuaj
  • Ju ndihmon të bëheni më të organizuar, transparent dhe të përgjegjshëm
  • Nxit produktivitetin dhe pjesëmarrjen inxhinierike 10+ vjet histori
  • Liçensuar sipas GPL 2

Më tepër: https://github.com/marketplace/kiwi-tcms