Difference between revisions of "Kiwi TCMS localisation sprint"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 5: Line 5:
 
* Nxit produktivitetin dhe pjesëmarrjen inxhinierike 10+ vjet histori
 
* Nxit produktivitetin dhe pjesëmarrjen inxhinierike 10+ vjet histori
 
* Liçensuar sipas GPL 2
 
* Liçensuar sipas GPL 2
 +
 +
Axhenda:
 +
- Ne aktivitet do shpjegohen termat e QA dhe TCMS:
 +
- Si mund te perdoret dhe ndihmoj Kiwi TCMS per proceset e testimit.
 +
- Perkthim te software-it.
  
 
Më tepër: https://github.com/marketplace/kiwi-tcms
 
Më tepër: https://github.com/marketplace/kiwi-tcms

Revision as of 17:36, 27 September 2019

Kiwi TCMS është sistemi kryesor open source për menaxhimit e testimeve të software-eve. Kiwi TCMS është një instance e pavarur që i shërben çdo personi që punon me software testing ose siç njihet ndryshe quality assurance (QA).

  • Ju ndihmon të transformoni procesin e testimit brenda ekipit tuaj
  • Ju ndihmon të bëheni më të organizuar, transparent dhe të përgjegjshëm
  • Nxit produktivitetin dhe pjesëmarrjen inxhinierike 10+ vjet histori
  • Liçensuar sipas GPL 2

Axhenda: - Ne aktivitet do shpjegohen termat e QA dhe TCMS: - Si mund te perdoret dhe ndihmoj Kiwi TCMS per proceset e testimit. - Perkthim te software-it.

Më tepër: https://github.com/marketplace/kiwi-tcms