Difference between revisions of "Kick Off RGSoC 2017 - Celebration"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
Line 1: Line 1:


== Përshkrimi ==
== Përshkrimi ==
 
Ejani të festojmë këtë të shtunë në Open Labs Hackerspace dhe të njihemi me një nga programet më të mira verore për vajzat që kodojnë.  Rails Girls Summer of Code është  programi që  synon të nxisë diversitetin në Open Source që nga viti 2013. Ekipet e përzgjedhura në këtë program marrin një bursë tre mujore për të punuar në projekte të ndryshme open source.
Dy nga anëtaret e Open Labs Hackerspace janë fituese të internshipit mundësuar nga  Rails Girls Summer of Code, të cilat do të punojnë gjatë periudhës korrik- shtator për projektin nextcloud (contact app, website dhe documentation). Gjatë aktivitetit do shpjegohet si funksionon programi dhe se si të bëhemi pjesë e tij.  Jeni të gjithë të mirëpritur për të diskutuar dhe festuar me ne.
Dy nga anëtaret e Open Labs Hackerspace janë fituese të internshipit mundësuar nga  Rails Girls Summer of Code, të cilat do të punojnë gjatë periudhës korrik- shtator për projektin nextcloud (contact app, website dhe documentation). Gjatë aktivitetit   do të diskutojmë si funksionon programi, dhe se si vajzat mund bëhen pjesë e tij .  Gjithashtu do të ketë një video call me organizatorët e Rails Girls Summer of Code.  Jeni të gjithë të mirëpritur për të diskutuar dhe festuar me ne. Mund të jeni ju fituesit e ardhshëm!


== Detaje ==
== Detaje ==

Revision as of 21:20, 26 June 2017

Përshkrimi

Ejani të festojmë këtë të shtunë në Open Labs Hackerspace dhe të njihemi me një nga programet më të mira verore për vajzat që kodojnë. Rails Girls Summer of Code është programi që synon të nxisë diversitetin në Open Source që nga viti 2013. Ekipet e përzgjedhura në këtë program marrin një bursë tre mujore për të punuar në projekte të ndryshme open source. Dy nga anëtaret e Open Labs Hackerspace janë fituese të internshipit mundësuar nga Rails Girls Summer of Code, të cilat do të punojnë gjatë periudhës korrik- shtator për projektin nextcloud (contact app, website dhe documentation). Gjatë aktivitetit do të diskutojmë si funksionon programi, dhe se si vajzat mund të bëhen pjesë e tij . Gjithashtu do të ketë një video call me organizatorët e Rails Girls Summer of Code. Jeni të gjithë të mirëpritur për të diskutuar dhe festuar me ne. Mund të jeni ju fituesit e ardhshëm!

Detaje

  • Kur: 1 Korrik 2017 @ 18:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace

Ndërlidhje