Difference between revisions of "Kick Off RGSoC 2017 - Celebration"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
 
(7 intermediate revisions by 3 users not shown)
Line 1: Line 1:
 +
== Përshkrimi ==
 +
Ejani të festojmë këtë të shtunë në Open Labs Hackerspace dhe të njihemi me një nga programet më interesante verore në lidhje me kodimin për vajzat. 
  
== Përshkrimi ==
+
Rails Girls Summer of Code është  programi që  synon të nxisë diversitetin në Open Source që nga viti 2013. Ekipet e përzgjedhura në këtë program marrin një bursë tre mujore për të punuar në projekte të ndryshme open source. Këtë vit dy nga anëtaret e Open Labs Hackerspace do të jenë pjesë e internshipit të mundësuar nga Rails Girls Summer of Code, të cilat do të fillojnë punën nga 1 Korrik deri më 30 Shtator, për projektin Nextcloud ku do të merren me contact app, website dhe documentation.
  
Dy nga anëtaret e Open Labs Hackerspace janë fituese internshipit mundësuar nga  Rails Girls Summer of Code, të cilat do punojnë gjatë periudhës korrik- shtator për projektin nextcloud (contact app, website dhe documentation). Gjatë aktivitetit do shpjegohet si funksionon programi dhe se si të bëhemi pjesë e tij.  Jeni të gjithë të mirëpritur për të diskutuar dhe festuar me ne.
+
Gjatë aktivitetit ato do të na tregojnë më tepër detaje rreth këtij programi, si vajzat mund të bëhen pjesë e tij dhe cilat janë projektet që mund të kontribuojnë. Gjithashtu do ketë një video call me organizatorët e Rails Girls Summer of Code, me mentorin dhe coaches projektit Nextcloud. Jeni të gjithë të mirëpritur për të diskutuar dhe festuar me ne. Mund të jeni ju pjesëmarrësit e ardhshëm në raundin tjetër të RGSoC!
  
 
== Detaje ==
 
== Detaje ==
* Kur: 21 Korrik 2017 @ 18:00
+
* Kur: 1 Korrik 2017 @ 18:00
 
* Ku: Open Labs Hackerspace
 
* Ku: Open Labs Hackerspace
 
 
  
 
== Ndërlidhje ==
 
== Ndërlidhje ==
 +
* Issue në GitHub: https://github.com/rails-girls-summer-of-code/announcements/issues/13
 +
* Eventi në facebook: https://www.facebook.com/events/1872432659643981
 
* Aktivitete të tjera: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete
 
* Aktivitete të tjera: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete

Latest revision as of 12:41, 27 June 2017

Përshkrimi

Ejani të festojmë këtë të shtunë në Open Labs Hackerspace dhe të njihemi me një nga programet më interesante verore në lidhje me kodimin për vajzat.

Rails Girls Summer of Code është programi që synon të nxisë diversitetin në Open Source që nga viti 2013. Ekipet e përzgjedhura në këtë program marrin një bursë tre mujore për të punuar në projekte të ndryshme open source. Këtë vit dy nga anëtaret e Open Labs Hackerspace do të jenë pjesë e internshipit të mundësuar nga Rails Girls Summer of Code, të cilat do të fillojnë punën nga 1 Korrik deri më 30 Shtator, për projektin Nextcloud ku do të merren me contact app, website dhe documentation.

Gjatë aktivitetit ato do të na tregojnë më tepër detaje rreth këtij programi, si vajzat mund të bëhen pjesë e tij dhe cilat janë projektet që mund të kontribuojnë. Gjithashtu do të ketë një video call me organizatorët e Rails Girls Summer of Code, me mentorin dhe coaches të projektit të Nextcloud. Jeni të gjithë të mirëpritur për të diskutuar dhe festuar me ne. Mund të jeni ju pjesëmarrësit e ardhshëm në raundin tjetër të RGSoC!

Detaje

  • Kur: 1 Korrik 2017 @ 18:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace

Ndërlidhje