Difference between revisions of "Kick Off RGSoC 2017 - Celebration"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 5: Line 5:
  
 
== Detaje ==
 
== Detaje ==
* Kur: 21 Korrik 2017 @ 18:00
+
* Kur: 1 Korrik 2017 @ 18:00
 
* Ku: Open Labs Hackerspace
 
* Ku: Open Labs Hackerspace
 
 
  
 
== Ndërlidhje ==
 
== Ndërlidhje ==
 
* Aktivitete të tjera: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete
 
* Aktivitete të tjera: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete

Revision as of 21:13, 21 June 2017

Përshkrimi

Dy nga anëtaret e Open Labs Hackerspace janë fituese të internshipit mundësuar nga Rails Girls Summer of Code, të cilat do të punojnë gjatë periudhës korrik- shtator për projektin nextcloud (contact app, website dhe documentation). Gjatë aktivitetit do shpjegohet si funksionon programi dhe se si të bëhemi pjesë e tij. Jeni të gjithë të mirëpritur për të diskutuar dhe festuar me ne.

Detaje

  • Kur: 1 Korrik 2017 @ 18:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace

Ndërlidhje