Difference between revisions of "Kick Off RGSoC 2017 - Celebration"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijoi faqen me "= Kick Off RGSoC 2017 - Celebration = == Përshkrimi == Dy nga anëtaret e Open Labs Hackerspace janë fituese të internshipit mundësuar nga Rails Girls Summer of Code, të...")
(No difference)

Revision as of 21:12, 21 June 2017

= Kick Off RGSoC 2017 - Celebration =

Përshkrimi

Dy nga anëtaret e Open Labs Hackerspace janë fituese të internshipit mundësuar nga Rails Girls Summer of Code, të cilat do të punojnë gjatë periudhës korrik- shtator për projektin nextcloud (contact app, website dhe documentation). Gjatë aktivitetit do shpjegohet si funksionon programi dhe se si të bëhemi pjesë e tij. Jeni të gjithë të mirëpritur për të diskutuar dhe festuar me ne.

Detaje

  • Kur: 21 Korrik 2017 @ 18:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace


Ndërlidhje