Difference between revisions of "Inventar"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova informacion rreth perdorimit te materialeve ne hackerspace)
Line 1: Line 1:
 
Në ndërlidhjen e mëposhtme mund të gjeni link për materialet që na duhen në hackerspace:
 
Në ndërlidhjen e mëposhtme mund të gjeni link për materialet që na duhen në hackerspace:
 
* [[Materiale që nevojiten për hackerspace]]
 
* [[Materiale që nevojiten për hackerspace]]
Për të bërë donacione materiale të ndryshme bazuar në listë mund të shkruash në [https://forum.openlabs.cc forum.openlabs.cc] ose na shkruash [[kanalin tonë IRC]].
+
Për të bërë donacione materiale të ndryshme bazuar në listë mund të shkruash në [https://forum.openlabs.cc forum.openlabs.cc].
 +
 
 +
== Përdorimi i materialeve hackerspace ==
 +
Përdorimi i materialeve haackerspace lejohet nga të gjithë vizitorët e hackerspace mjafton që hackerspace të hetë hapur dhe të ketë të paktën një anëtar prezent hackerspace. Për arsye logjistike dhe pamundësisë për të ndjekur statusin e pajisjeve NUK lejohet përdorimi i materialeve të hackerspace jashtë ambienteve.  
  
 
Së shpejti do vendoset këtu lista e plotë e librave dhe pajisjeve që mund të gjesh dhe të lexosh në hackerspace.  
 
Së shpejti do vendoset këtu lista e plotë e librave dhe pajisjeve që mund të gjesh dhe të lexosh në hackerspace.  

Revision as of 09:57, 6 August 2019

Në ndërlidhjen e mëposhtme mund të gjeni link për materialet që na duhen në hackerspace:

Për të bërë donacione materiale të ndryshme bazuar në listë mund të shkruash në forum.openlabs.cc.

Përdorimi i materialeve të hackerspace

Përdorimi i materialeve në haackerspace lejohet nga të gjithë vizitorët e hackerspace mjafton që hackerspace të hetë hapur dhe të ketë të paktën një anëtar prezent në hackerspace. Për arsye logjistike dhe pamundësisë për të ndjekur statusin e pajisjeve NUK lejohet përdorimi i materialeve të hackerspace jashtë ambienteve.

Së shpejti do vendoset këtu lista e plotë e librave dhe pajisjeve që mund të gjesh dhe të lexosh në hackerspace.

Libra dhe revista

(vendos burimin e donacionit te libit ngjitur me cdo liber)

 • Level up your web apps with GO
 • Black Hat Python
 • CSS Master
 • Learn Websites
 • Jumb start PHP Environment
 • HTML5&CSS3(Mariana 18.10.2017-12.11.2017)
 • Ruby Performance Optimization
 • Scrum Novice to Ninja
 • Decentralized Applications
 • Crafting the InfoSec Playbook
 • Docker Cookbook
 • Jump start Foundation
 • Seven More Languages in Seven Weeks
 • Introducting GitHub
 • Jump start GIT
 • Read between the 0s and 1s: Reclaim your digital rights
 • A field guide to "Fake News" and other Information Disorders

Pajisje hardware

Laptop

 • Lenovo Think Pad modeli_______ (donacion nga Arjen në qershor 2017): 3 copë
 • Lenovo Think Pad modeli_______ (donacion nga
 • Dell modeli XPS 13 (donacion nga TDF në konferencën LibreOffice 2017)

Desktop

 • Mac mini modeli________: 8 copë (donacion nga______)

Tablet

 • Tablet model____: donacion nga Wikimedia për projektin Wiki Loves Maps


Arduino

Raspberry Pi

 • X Rapsberry pi model____ donacion nga _____________

Fotografi

 • Aparat fotografik Fujifilm model______ (donacion nga____)
 • Kamera 360' marka/modeli_____ (donacion nga Mapillary)

Printer tredimensional

 • Lulzbot Mini modeli_________________(donancion për OSCAL 2017 nga__________)

Nextcloud box

 • 3 copë modeli___________ (donacion nga__________)