Difference between revisions of "Infrastruktura"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova informacion dhe e ristrukturova informacionin)
Line 4: Line 4:
 
Së shpejti do vendoset këtu lista e plotë e librave dhe pajisjeve që mund të gjesh dhe të lexosh në hackerspace.  
 
Së shpejti do vendoset këtu lista e plotë e librave dhe pajisjeve që mund të gjesh dhe të lexosh në hackerspace.  
  
=== Libra ===
+
=== Libra dhe revista===
 
*Level up your web apps with GO
 
*Level up your web apps with GO
 
*Black Hat Python
 
*Black Hat Python
Line 21: Line 21:
 
*Jump start GIT
 
*Jump start GIT
  
=== Revista ===
+
=== Pajisje hardware ===
  
=== Arduino ===
+
==== Laptop ====
 +
* Lenovo Think Pad modeli_______ (donacion nga Arjen në qershor 2017): 3 copë
 +
* Lenovo Think Pad modeli_______ (donacion nga
  
 +
==== Desktop ====
 +
* Mac mini modeli________: 8 copë (donacion nga______)
  
=== Mac Mini ===
+
==== Tablet ====
* 8 copë
+
* Tablet model____: donacion nga Wikimedia për projektin Wiki Loves Maps
 +
 
 +
 
 +
==== Arduino ====
 +
 
 +
 
 +
==== Raspberry Pi ====
 +
* X Rapsberry pi model____ donacion nga _____________
 +
 
 +
==== Fotografi ====
 +
* Aparat fotografik Fujifilm model______ (donacion nga____)
 +
* Kamera 360' marka/modeli_____ (donacion nga Mapillary)
 +
 
 +
==== Printer tredimensional ====
 +
* Lulzbot Mini modeli_________________(donancion për OSCAL 2017 nga__________)
 +
 
 +
==== Nextcloud box ====
 +
* 3 copë modeli___________ (donacion nga__________)
  
=== Nextcloud box ===
 
* 3 copë
 
  
=== Printer tredimensional ===
 
* Lulzbot Mini
 
  
 
== Infrastruktura online ==
 
== Infrastruktura online ==

Revision as of 16:01, 5 July 2017

Infrastruktura e Open Labs ndahet në atë digjitale dhe atë fizike.

Infrastruktura e hackerspace

Së shpejti do vendoset këtu lista e plotë e librave dhe pajisjeve që mund të gjesh dhe të lexosh në hackerspace.

Libra dhe revista

 • Level up your web apps with GO
 • Black Hat Python
 • CSS Master
 • Learn Websites
 • Jumb start PHP Environment
 • HTML5&CSS3
 • Ruby Performance Optimization
 • Scrum Novice to Ninja
 • Decentralized Applications
 • Crafting the InfoSec Playbook
 • Docker Cookbook
 • Jump start Foundation
 • Seven More Languages in Seven Weeks
 • Introducting GitHub
 • Jump start GIT

Pajisje hardware

Laptop

 • Lenovo Think Pad modeli_______ (donacion nga Arjen në qershor 2017): 3 copë
 • Lenovo Think Pad modeli_______ (donacion nga

Desktop

 • Mac mini modeli________: 8 copë (donacion nga______)

Tablet

 • Tablet model____: donacion nga Wikimedia për projektin Wiki Loves Maps


Arduino

Raspberry Pi

 • X Rapsberry pi model____ donacion nga _____________

Fotografi

 • Aparat fotografik Fujifilm model______ (donacion nga____)
 • Kamera 360' marka/modeli_____ (donacion nga Mapillary)

Printer tredimensional

 • Lulzbot Mini modeli_________________(donancion për OSCAL 2017 nga__________)

Nextcloud box

 • 3 copë modeli___________ (donacion nga__________)


Infrastruktura online