Difference between revisions of "Grafika"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
m (shtova nderlidhje)
Line 1: Line 1:
 
Këtu do dokumentojmë informacion rreth filozofisë së përdorimit të platformave me kodburim të lirë dhe të hapur që pëdoren për dizajnim grafik.  
 
Këtu do dokumentojmë informacion rreth filozofisë së përdorimit të platformave me kodburim të lirë dhe të hapur që pëdoren për dizajnim grafik.  
Rëndësi e vecantë do i jepet dhe font-eve me licensa të hapura, programeve kopmjuterike si Gimp, Inkscape, Blender etj.
+
Rëndësi e vecantë do i jepet dhe font-eve me licensa të hapura, programeve kopmjuterike si [[Gimp]], [[Inkscape]], [[Blender]] etj.

Revision as of 10:51, 24 February 2017

Këtu do dokumentojmë informacion rreth filozofisë së përdorimit të platformave me kodburim të lirë dhe të hapur që pëdoren për dizajnim grafik. Rëndësi e vecantë do i jepet dhe font-eve me licensa të hapura, programeve kopmjuterike si Gimp, Inkscape, Blender etj.