GitLab meet up - Tirana

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 08:16, 14 October 2019 by Mariana (talk | contribs) (Krijoi faqen me "== Përshkrimi == GitLab është një platformë e plotë DevOps, e dhënë si një aplikacion i vetëm. GitLab tani ofron një aplikim të vetëm për tërë zhvillimin e softu...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

GitLab është një platformë e plotë DevOps, e dhënë si një aplikacion i vetëm. GitLab tani ofron një aplikim të vetëm për tërë zhvillimin e softuerit dhe ciklin jetësor të tij.

GitLab përdoret gjerësisht nga miliona zhvillues nepër botë. Në këtë meet up do të shohim se çfarë është GitLab, si mund ta instalojmë në serverin tonë, si mund të përdorim Git me të, etj.

Pjesëmarrja është falas por nevojitet një një regjistrim paraprak tek: https://events.openlabs.cc/e/12/gitlab-meet-up-tirana

Detaje

  • Kur: 16.11.2019;
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: Jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.


Axhenda

  • TBA