Open main menu

Gaming in Fedora

Revision as of 10:46, 24 May 2018 by Evavranici (talk | contribs) (Zhbëje versionin 3811 i bërë nga Evavranici (ligjëratë))
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Contents

Përshkrimi

Gaming in Fedora është një event i cili i dedikohet "gamers" të cilët përdorin sisteme operative si GNU/Linux, në këtë rast Fedora, për të treguar burime të besueshme dhe të sigurta e mënyra se si mund të luajmë lojra duke nisur nga ato për sisteme si Nintendo64, PlayStation etj. dhe deri tek lojërat e ditëve të sotme. Gaming në sistemet Linux sa vjen e përmirësohet çdo ditë dhe ky event synon të jetë një pikënisje e mirë për të mësuar më tepër.

Detaje

  • Kur: 7 Prill 2018 @ 17.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qenë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Ndërlidhje

Organizatorët

  • Anxhelo Lushka

Raport i eventit

Do publikohet së shpejti.