Difference between revisions of "Gaming in Fedora"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Zhbëje versionin 3811 i bërë nga Evavranici (ligjëratë))
 
Line 1: Line 1:
 
== Përshkrimi ==
 
== Përshkrimi ==
Të premten, më 25 maj 2018, Open Labs do mirëpresë një seminar për inkurajuar dhe këshilluar folësit dhe folësit-to-be që bashkojnë propozimet e tyre ardhshme (ose të parin) dhe të ndajnë perspektivat për çdo subjekt të interesuar rreth njerëzve në teknologjisë.
+
Gaming in Fedora është një event i cili i dedikohet "gamers" të cilët përdorin sisteme operative si GNU/Linux, në këtë rast Fedora, për treguar burime besueshme dhe të sigurta e mënyra se si mund luajmë lojra duke nisur nga ato për sisteme si Nintendo64, PlayStation etj. dhe deri tek lojërat e ditëve sotme. Gaming sistemet Linux sa vjen e përmirësohet çdo ditë dhe ky event synon jetë një pikënisje e mirë për të mësuar më tepër.
Seminari do të ketë folës me përvojë që do tju:
 
* japi një mirëseardhje të ngrohtë dhe gjithëpërfshirëse në një hapësirë ​​të sigurt (shikoni Kodin e Sjelljes që të gjithë pjesëmarrësit duhet t'i përmbahen)
 
* këshillojë me propozimin tuaj
 
* ofrojë këshilla për mbajtur fjalime dhe do ndajë entuziazmin e tyre me ju!
 
Këto punëtori nuk kanë ndonjë gjuhë, kornizë ose proces specifik si fokus. Edhe qoftë se biseda juaj nuk është e lidhur me teknologjinë, ne duam dëgjojmë nga ju gjithashtu! Shkurtimisht, nëse ka diçka që doni të përcillni në botë, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar arrini aty pa marrë parasysh kufijtë e teknologjisë apo komuniteteve.
 
  
 
== Detaje ==
 
== Detaje ==
* Kur: 25 Maj 2018 @ 9.00;
+
* Kur: 7 Prill 2018 @ 17.00;
 
* Ku: Open Labs Hackerspace;
 
* Ku: Open Labs Hackerspace;
 
* Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
 
* Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
Line 15: Line 10:
  
 
== Axhenda ==
 
== Axhenda ==
Hyrja e mirëseardhjes dhe prezantimit
+
Do publikohet së shpejti.
Paneli i folësve
 
Propozime shkrimi
 
1:1 Feedback
 
Propozime shkrimi
 
Diskutime & Feedback
 
  
 
== Ndërlidhje ==
 
== Ndërlidhje ==
Forum: https://forum.openlabs.cc/t/help-organising-global-diversity-cfp-day-tirana-friday/1182
+
Facebook event: https://www.facebook.com/events/488642521532589/
 +
 
 +
Forum: https://forum.openlabs.cc/t/gaming-ne-fedora-event/1093
  
 
== Organizatorët ==
 
== Organizatorët ==
* Mentor: Gerard Sans
+
* Anxhelo Lushka
  
 
== Raport i eventit ==
 
== Raport i eventit ==
 
Do publikohet së shpejti.
 
Do publikohet së shpejti.

Latest revision as of 10:46, 24 May 2018

Përshkrimi

Gaming in Fedora është një event i cili i dedikohet "gamers" të cilët përdorin sisteme operative si GNU/Linux, në këtë rast Fedora, për të treguar burime të besueshme dhe të sigurta e mënyra se si mund të luajmë lojra duke nisur nga ato për sisteme si Nintendo64, PlayStation etj. dhe deri tek lojërat e ditëve të sotme. Gaming në sistemet Linux sa vjen e përmirësohet çdo ditë dhe ky event synon të jetë një pikënisje e mirë për të mësuar më tepër.

Detaje

  • Kur: 7 Prill 2018 @ 17.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qenë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Ndërlidhje

Facebook event: https://www.facebook.com/events/488642521532589/

Forum: https://forum.openlabs.cc/t/gaming-ne-fedora-event/1093

Organizatorët

  • Anxhelo Lushka

Raport i eventit

Do publikohet së shpejti.