Difference between revisions of "Gaming in Fedora"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Shtova links)
Line 1: Line 1:
 
== Përshkrimi ==
 
== Përshkrimi ==
Gaming in Fedora është një event i cili i dedikohet "gamers" të cilët përdorin sisteme operative si GNU/Linux, në këtë rast Fedora, për të treguar burime të besueshme dhe të sigurta e mënyra se si mund luajmë lojra duke nisur nga ato për sisteme si Nintendo64, PlayStation etj. dhe deri tek lojërat e ditëve sotme. Gaming sistemet Linux sa vjen e përmirësohet çdo ditë dhe ky event synon jetë një pikënisje e mirë për të mësuar më tepër.
+
Të premten, më 25 maj 2018, Open Labs do të mirëpresë një seminar për të inkurajuar dhe këshilluar folësit dhe folësit-to-be që bashkojnë propozimet e tyre të ardhshme (ose të parin) dhe ndajnë perspektivat për çdo subjekt të interesuar rreth njerëzve në teknologjisë.
 +
Seminari do të ketë folës me përvojë që do tju:
 +
* japi një mirëseardhje të ngrohtë dhe gjithëpërfshirëse në një hapësirë ​​të sigurt (shikoni Kodin e Sjelljes që të gjithë pjesëmarrësit duhet t'i përmbahen)
 +
* këshillojë me propozimin tuaj
 +
* ofrojë këshilla për mbajtur fjalime dhe do ndajë entuziazmin e tyre me ju!
 +
Këto punëtori nuk kanë ndonjë gjuhë, kornizë ose proces specifik si fokus. Edhe qoftë se biseda juaj nuk është e lidhur me teknologjinë, ne duam të dëgjojmë nga ju gjithashtu! Shkurtimisht, nëse ka diçka që doni përcillni në botë, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar arrini aty pa marrë parasysh kufijtë e teknologjisë apo komuniteteve.
  
 
== Detaje ==
 
== Detaje ==
* Kur: 7 Prill 2018 @ 17.00;
+
* Kur: 25 Maj 2018 @ 9.00;
 
* Ku: Open Labs Hackerspace;
 
* Ku: Open Labs Hackerspace;
 
* Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
 
* Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
Line 10: Line 15:
  
 
== Axhenda ==
 
== Axhenda ==
Do publikohet së shpejti.
+
Hyrja e mirëseardhjes dhe prezantimit
 +
Paneli i folësve
 +
Propozime shkrimi
 +
1:1 Feedback
 +
Propozime shkrimi
 +
Diskutime & Feedback
  
 
== Ndërlidhje ==
 
== Ndërlidhje ==
Facebook event: https://www.facebook.com/events/488642521532589/
+
Forum: https://forum.openlabs.cc/t/help-organising-global-diversity-cfp-day-tirana-friday/1182
 
 
Forum: https://forum.openlabs.cc/t/gaming-ne-fedora-event/1093
 
  
 
== Organizatorët ==
 
== Organizatorët ==
* Anxhelo Lushka
+
* Mentor: Gerard Sans
  
 
== Raport i eventit ==
 
== Raport i eventit ==
 
Do publikohet së shpejti.
 
Do publikohet së shpejti.

Revision as of 10:44, 24 May 2018

Përshkrimi

Të premten, më 25 maj 2018, Open Labs do të mirëpresë një seminar për të inkurajuar dhe këshilluar folësit dhe folësit-to-be që të bashkojnë propozimet e tyre të ardhshme (ose të parin) dhe të ndajnë perspektivat për çdo subjekt të interesuar rreth njerëzve në teknologjisë. Seminari do të ketë folës me përvojë që do tju:

  • japi një mirëseardhje të ngrohtë dhe gjithëpërfshirëse në një hapësirë ​​të sigurt (shikoni Kodin e Sjelljes që të gjithë pjesëmarrësit duhet t'i përmbahen)
  • këshillojë me propozimin tuaj
  • ofrojë këshilla për të mbajtur fjalime dhe do ndajë entuziazmin e tyre me ju!

Këto punëtori nuk kanë ndonjë gjuhë, kornizë ose proces specifik si fokus. Edhe në qoftë se biseda juaj nuk është e lidhur me teknologjinë, ne duam të dëgjojmë nga ju gjithashtu! Shkurtimisht, nëse ka diçka që doni të përcillni në botë, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të arrini aty pa marrë parasysh kufijtë e teknologjisë apo komuniteteve.

Detaje

  • Kur: 25 Maj 2018 @ 9.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qenë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Hyrja e mirëseardhjes dhe prezantimit Paneli i folësve Propozime shkrimi 1:1 Feedback Propozime shkrimi Diskutime & Feedback

Ndërlidhje

Forum: https://forum.openlabs.cc/t/help-organising-global-diversity-cfp-day-tirana-friday/1182

Organizatorët

  • Mentor: Gerard Sans

Raport i eventit

Do publikohet së shpejti.