Difference between revisions of "Fushata"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(brief)
 
(shtova nderlidhje per projektin e Nextcloud ne bashkine e Tiranes si dhe tekst perskrues)
Line 1: Line 1:
 +
Më poshtë janë disa nga fushatat sensibilizuese ose projektet me tametikë të veçantë që janë implementuar nga komuniteti:
 +
 
* [[5 vjet Open Labs - Fushata e Donacioneve]]
 
* [[5 vjet Open Labs - Fushata e Donacioneve]]
 
* [[Zgjedhjet Parlamentare]]
 
* [[Zgjedhjet Parlamentare]]
* [[Implementimi i Nextcloud ne Bashkine e Tiranes]]
+
* [[Migrimi në Nextcloud nga Bashkia e Tiranës]]

Revision as of 23:40, 4 August 2017

Më poshtë janë disa nga fushatat sensibilizuese ose projektet me tametikë të veçantë që janë implementuar nga komuniteti: