Difference between revisions of "Fjalor Terminologjik"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
m (shtova fjale qe duhen perkthyer)
Line 1: Line 1:
 
Këtu do punojmë për krijimin e një fjalori me terminologji teknike. Para se të procedohet do etë konsultim me komunitetin për mënyrën se si do përpilohet ky fjalor si dhe do kërkohet në qoftë se ka iniciativa të tjera të ngjashme.
 
Këtu do punojmë për krijimin e një fjalori me terminologji teknike. Para se të procedohet do etë konsultim me komunitetin për mënyrën se si do përpilohet ky fjalor si dhe do kërkohet në qoftë se ka iniciativa të tjera të ngjashme.
 +
===
 +
Server: <br />
 +
Browser: shfletues;<br />
 +
Website: <br />
 +
Link: ndërlidhje<br />

Revision as of 19:06, 16 March 2017

Këtu do punojmë për krijimin e një fjalori me terminologji teknike. Para se të procedohet do etë konsultim me komunitetin për mënyrën se si do përpilohet ky fjalor si dhe do kërkohet në qoftë se ka iniciativa të tjera të ngjashme.

=

Server:
Browser: shfletues;
Website:
Link: ndërlidhje