Firefox Quantum Sprint

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 18:13, 1 October 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (krijova faqen e aktivitetit)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Ke parë Firefox 57? Së shpejti Firefox do jetë më i shpejtë, më i sigurtë dhe më i lehtë në përdorim. Me Firefox 57 që del në Nëntor, do shohim ndryshimet me të thella që nga 2013. Ndërfaqe e re si dhe funksionalitete të përmirësuara janë pjesë e versionit të ri. Do të jesh pjesë e fushatës së Firefox 57 në Shqipëri? Eja në Open Labs dhe raporto gabime në webfaqe të ndryshme duke përdorur Firefox 57 Beta që të jetë sa më i optimizuar kur të jetë publikimi i madh në Nëntor! Më pas rri dhe pak që të pimë një kafe dhe të flasim për projektet tona nësë ke dëshirë për tu përfshirë.

Detaje

  • Kur: 04.10.2017;
  • Ku: Open Labs hackerspace;
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: JO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: Jo;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.

Axhenda

Do shtohet së shpejti

Organizatorët

Do shtohet së shpejti.

Media

Deklarata për shtyp: do shtohet se shpejti

Mbulimi mediatik

Do shtohet së shpejti.

Materialet promocionale

  • Posteri do publikohet së shpejti në Github.

Raport i aktivitetit

  • numri i pjesëmarrësve: (do shtohet së shpejti)
  • foto nga aktiviteti: (do shtohet link nga platforma cloud e Open Labs)