Difference between revisions of "Fedora Women Day 2019"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijoi faqen me "Fedora Women Day (FWD) është një ditë dedikuar femrave që kontribojnë në projektin e Fedora-s ose jane te interesuara mbi projektin e Fedora-s. Këtë vit u vendos që kj...")
 
 
Line 1: Line 1:
 +
== Përshkrimi ==
 
Fedora Women Day (FWD) është një ditë dedikuar femrave që kontribojnë në projektin e Fedora-s ose jane te interesuara mbi projektin e Fedora-s. Këtë vit u vendos që kjo ditë të zhvillohet ne mbare boten gjate muajit shtator dhe tetor, per te “festuar” kontributin e femrave, te cilat jane pjese e komuniteteve open source, dhe kontribojne ne projekte te ndryshme. Qellimi i ketij organzimi eshte te inspirojme dhe te nxisim pjesemarrjen e femrave ne teknologji, si dhe suportimi i vazhdueshm i tyre ne kete fushe.
 
Fedora Women Day (FWD) është një ditë dedikuar femrave që kontribojnë në projektin e Fedora-s ose jane te interesuara mbi projektin e Fedora-s. Këtë vit u vendos që kjo ditë të zhvillohet ne mbare boten gjate muajit shtator dhe tetor, per te “festuar” kontributin e femrave, te cilat jane pjese e komuniteteve open source, dhe kontribojne ne projekte te ndryshme. Qellimi i ketij organzimi eshte te inspirojme dhe te nxisim pjesemarrjen e femrave ne teknologji, si dhe suportimi i vazhdueshm i tyre ne kete fushe.
  
 
Ne Fedora Community Blog eshte publikuar edhe nje artikull i detajuar mbi kete event: https://communityblog.fedoraproject.org/call-for-fedora-womens-day-2019-proposals/ 2
 
Ne Fedora Community Blog eshte publikuar edhe nje artikull i detajuar mbi kete event: https://communityblog.fedoraproject.org/call-for-fedora-womens-day-2019-proposals/ 2
 +
 +
 +
== Detaje ==
 +
* Kur: 28.09.2019;
 +
* Ku: Open Labs Hackerspace
 +
* Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: JO;
 +
* Ka nevojë të kemi dije teknike: JO
 +
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.
 +
 +
 +
== Organizatorët ==
 +
* Nafie Shehu
 +
* Mariana Balla
 +
* Juela Ismailaga

Latest revision as of 09:55, 24 September 2019

Përshkrimi

Fedora Women Day (FWD) është një ditë dedikuar femrave që kontribojnë në projektin e Fedora-s ose jane te interesuara mbi projektin e Fedora-s. Këtë vit u vendos që kjo ditë të zhvillohet ne mbare boten gjate muajit shtator dhe tetor, per te “festuar” kontributin e femrave, te cilat jane pjese e komuniteteve open source, dhe kontribojne ne projekte te ndryshme. Qellimi i ketij organzimi eshte te inspirojme dhe te nxisim pjesemarrjen e femrave ne teknologji, si dhe suportimi i vazhdueshm i tyre ne kete fushe.

Ne Fedora Community Blog eshte publikuar edhe nje artikull i detajuar mbi kete event: https://communityblog.fedoraproject.org/call-for-fedora-womens-day-2019-proposals/ 2


Detaje

  • Kur: 28.09.2019;
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: JO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.


Organizatorët

  • Nafie Shehu
  • Mariana Balla
  • Juela Ismailaga