Fedora Meetup nr 4

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Në vazhdim të tre takimeve të mëparshme të suksesshme të Fedora Meetup, do të takohemi përsëri pas pushimeve të verës të mërkurën më 21 Shtator në ambjentet e Open Labs Hackerspace për aktivitetin e radhës “Fedora Meetup 4”.
Ju ftojmë ti bashkoheni bisedës tonë rreth Fedora Activity Day, një event për ambasadorët e Fedora i cili mendohet të zhvillohet në muajt e fundit të këtij viti, të diskutojmë rreth Linux Weekend një takim për të gjithë ata që pëlqejnë dhe përdorin sistemet Linux dhe të ndajmë eksperiencat e përfituara në FLOCK e cila është konferenca më e madhe vjetore e Fedora-s.
Në axhendë do të përfshihet dhe diskutimi për eventin e G11n rreth lokalizimeve për ambasadorët, infobooth i Fedora-s që do të mbahet në SFK e cila është konferenca më e madhe rreth open source në Kosovë dhe rreth eventeve të ardhshme që do të organizohen nga Fedora Albania për tre muajt e ardhshëm. Gjithashtu për të vlerësuar arritjet tona do rikujtojmë punën e realizuar në Fedora Project gjatë këtij viti. Diskutimi është i hapur dhe për ide të reja mbi mënyra të tjera promovimi për një përdorim më të madh të sistemit të Fedora-s. Çdo ide dhe sugjerim është i mirëpritur për përmirësimin e mëtejshëm të punës dhe për rritjen e komunitetit Linux në Shqipëri.
Ju mirëpresim të gjithëve, edhe nëse jeni të rinj e keni dëshirë për të kontribuar në Fedora Project mund të na bashkoheni në këtë takim për të mësuar më tepër dhe për tu bërë pjesë e komunitetit tonë. Do të ketë snacks, pije dhe muzikë për të gjithë.

Detaje

  • Kur: 21 shtator 2016 @18.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit