Fedora 29 Release Party

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 18:30, 7 December 2018 by Mariana (talk | contribs) (Krijoi faqen me "== Përshkrimi == Komuniteti i Fedora Albania organizon më datë 18 dhjetor Fedora 29 Release Party për të festuar lançimin e versionit e fundit të këtij sistemi operimi....")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Komuniteti i Fedora Albania organizon më datë 18 dhjetor Fedora 29 Release Party për të festuar lançimin e versionit e fundit të këtij sistemi operimi.

    • Fedora Project**

Fedora Project është një projekt i sponsorizuar nga RedHat kryesisht për të bashkërenduar zhvillimin e sistemit të operimit Fedora që është i bazuar në Linux, duke vepruar me vizionin se projekti "krijon një botë ku kultura e lirë është e mirëpritur dhe e përhapur, bashkëpunimi është i zakonshëm dhe njerëzit kontrollojnë përmbajtjen dhe pajisjet e tyre.

    • Release Party**

Në këtë RP do shohim të rejat që sjell ky version, teknikalitetet e këtij distribucioni dhe mundësitë e përfshirjes në komunitetin lokal & global. Sigurisht, edhe në këtë RP do të kemi tortën e cila është bërë traditë tashmë në çdo festë lançimi!