Difference between revisions of "Fedora 29 Release Party"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijoi faqen me "== Përshkrimi == Komuniteti i Fedora Albania organizon më datë 18 dhjetor Fedora 29 Release Party për të festuar lançimin e versionit e fundit të këtij sistemi operimi....")
 
Line 2: Line 2:
 
Komuniteti i Fedora Albania organizon më datë 18 dhjetor Fedora 29 Release Party për të festuar lançimin e versionit e fundit të këtij sistemi operimi.
 
Komuniteti i Fedora Albania organizon më datë 18 dhjetor Fedora 29 Release Party për të festuar lançimin e versionit e fundit të këtij sistemi operimi.
  
**Fedora Project**
+
Fedora Project
 
Fedora Project është një projekt i sponsorizuar nga RedHat kryesisht për të bashkërenduar zhvillimin e sistemit të operimit Fedora që është i bazuar në Linux, duke vepruar me vizionin se projekti "krijon një botë ku kultura e lirë është e mirëpritur dhe e përhapur, bashkëpunimi është i zakonshëm dhe njerëzit kontrollojnë përmbajtjen dhe pajisjet e tyre.
 
Fedora Project është një projekt i sponsorizuar nga RedHat kryesisht për të bashkërenduar zhvillimin e sistemit të operimit Fedora që është i bazuar në Linux, duke vepruar me vizionin se projekti "krijon një botë ku kultura e lirë është e mirëpritur dhe e përhapur, bashkëpunimi është i zakonshëm dhe njerëzit kontrollojnë përmbajtjen dhe pajisjet e tyre.
  
**Release Party**
+
Release Party
 
Në këtë RP do shohim të rejat që sjell ky version, teknikalitetet e këtij distribucioni dhe mundësitë e përfshirjes në komunitetin lokal & global.
 
Në këtë RP do shohim të rejat që sjell ky version, teknikalitetet e këtij distribucioni dhe mundësitë e përfshirjes në komunitetin lokal & global.
 
Sigurisht, edhe në këtë RP do të kemi tortën e cila është bërë traditë tashmë në çdo festë lançimi!
 
Sigurisht, edhe në këtë RP do të kemi tortën e cila është bërë traditë tashmë në çdo festë lançimi!
 +
 +
== Detaje ==
 +
* Kur: 18 Dec.2018;
 +
* Ku: Open Labs
 +
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
 +
* Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.
 +
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.

Revision as of 18:31, 7 December 2018

Përshkrimi

Komuniteti i Fedora Albania organizon më datë 18 dhjetor Fedora 29 Release Party për të festuar lançimin e versionit e fundit të këtij sistemi operimi.

Fedora Project Fedora Project është një projekt i sponsorizuar nga RedHat kryesisht për të bashkërenduar zhvillimin e sistemit të operimit Fedora që është i bazuar në Linux, duke vepruar me vizionin se projekti "krijon një botë ku kultura e lirë është e mirëpritur dhe e përhapur, bashkëpunimi është i zakonshëm dhe njerëzit kontrollojnë përmbajtjen dhe pajisjet e tyre.

Release Party Në këtë RP do shohim të rejat që sjell ky version, teknikalitetet e këtij distribucioni dhe mundësitë e përfshirjes në komunitetin lokal & global. Sigurisht, edhe në këtë RP do të kemi tortën e cila është bërë traditë tashmë në çdo festë lançimi!

Detaje

  • Kur: 18 Dec.2018;
  • Ku: Open Labs
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.