Difference between revisions of "Fedora 26 Release Party"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijoi faqen me "== Përshkrimi == Do shtohet së shpejti == Pjesëmarrësit == Do shtohet së shpejti == Detaje == * Kur: 05 korrik 2017 @ 18.00; * Ku: Open Labs Hackerspace; * Numri i pjesë...")
 
Line 1: Line 1:
== Përshkrimi ==
== Përshkrimi ==
Do shtohet së shpejti
Me lançimin e versionit më të ri të Fedora-s, atë të Fedora 26, mblidhemi në ambjentet e Open Labs Hackerspace për të festuar dhe biseduar se çfarë të re dhe çfarë ndyshimesh ky version sjell.
 
Në këtë Release Party do të shohim sëbashku risit e Fedora 26. Bashkohuni me ne më datë 5 Korrik 2017 në orën 18:00  për një pasdite ndyshe.Gjithashtu në këtë festë s'do të mungojnë as snacks, pije dhe ëmbëlsira.


== Pjesëmarrësit ==
== Pjesëmarrësit ==

Revision as of 10:48, 4 July 2017

Përshkrimi

Me lançimin e versionit më të ri të Fedora-s, atë të Fedora 26, mblidhemi në ambjentet e Open Labs Hackerspace për të festuar dhe biseduar se çfarë të re dhe çfarë ndyshimesh ky version sjell.

Në këtë Release Party do të shohim sëbashku risit e Fedora 26. Bashkohuni me ne më datë 5 Korrik 2017 në orën 18:00 për një pasdite ndyshe.Gjithashtu në këtë festë s'do të mungojnë as snacks, pije dhe ëmbëlsira.

Pjesëmarrësit

Do shtohet së shpejti

Detaje

  • Kur: 05 korrik 2017 @ 18.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Organizatorët

  • E.Q
  • (shto emrin tënd këtu)

Raport i eventit

Do publikohet së shpejti.