Donacione

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 19:32, 18 August 2017 by Rskikuli (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Shumë vizitorë të hackerspace, anëtarë, partnerë dhe pjesëmarrës nv aktivitetet e komunitetit si OSCAL, dëshirojnë të na ndihmojnë që të vazhdojmë të punojmë për të arritur qëllimet që komuniteti ynë ka vendosur. Ju mund të na mbështësni me një donacion të vogël për të siguruar vazhdimësinë tonë dhe për vitin në vijim. Donacionet mund të jenë të përmuajshme, vjetore ose dhe thjesht një herë. Gjithashtu duke na ndihmuar ju e lehtësoni punën tonë duke mu fokusuar në atë që dimë të bëjmë më mirë dhe jo në gjetjen e sponsorëve të cilët mund të dëshirojnë të na imponojnë përmbajtjen e aktiviteteve dhe projekteve që ne implementojmë:

Mënyrat e kontributeve financiare

Donacione mujore (në Patreon)

Donacion të vetëm (ose vjetor)

Do jetë e mundur së shpejti.

Donacion sporadik (Flattr)

Donacion në llogarinë tonë bankare

Do jetë e mundur së shpejti.

Donacion me Kripto-Monedha si Bitcoin

Do jetë e mundur së shpejti.

Mënyrat e kontributeve materiale

Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme.

Kontribuesit

Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve

 • Andis Rado: donacion mobiljesh;
 • Arjen Kamphuis: donancione prej 3 laptop Lenovo ThnikPad;

Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.

Mbështetës në Patreon

Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc.

 • Alban Xhaferllari
 • Arjen Kamphuis
 • Brennan Novak
 • Chris Ward
 • Flakerim Ismani
 • Redian Ibra
 • Redon Skikuli
 • John Sturdy
 • Justin W. Flory
 • Lars Haefner
 • Phil Shapiro
 • Jonathan Beliën
 • Gjergji Kokushta
 • Ketri Web
 • Ura Design

Sponsorë në OSCAL

OSCAL 2014

OSCAL 2015

OSCAL 2016

OSCAL 2017

OSCAL 2018

Informacion i plotë do shtohet së shpejti.