Difference between revisions of "Donacione"

Jump to navigation Jump to search
(ristrukturim)
m
Line 45: Line 45:
== Kontribuesit == <!--T:7-->
== Kontribuesit == <!--T:7-->
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
* Andis Rado: donacion mobiljesh;
* Andis Rado: donacion mobiljesh të ndryshme;
* Arjen Kamphuis: donancione prej 8 laptop Lenovo ThnikPad;
* Arjen Kamphuis: donancione prej 8 laptop Lenovo ThinkPad;
shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.
(lista do përditësohet së shpejti)


== Sponsorë në OSCAL == <!--T:8-->
== Sponsorë në OSCAL == <!--T:8-->