Difference between revisions of "Donacione"

Jump to navigation Jump to search
(added bitcoin wallet)
(Added new patrons)
Line 6: Line 6:
== Donacione mujore (në Patreon)==
== Donacione mujore (në Patreon)==
* [http://www.patreon.com/OpenLabsAlbania www.patreon.com/OpenLabsAlbania]
* [http://www.patreon.com/OpenLabsAlbania www.patreon.com/OpenLabsAlbania]
== Donacion të vetëm (ose vjetor)== <!--T:3-->
Do jetë e mundur së shpejti.


==Donacion sporadik (Flattr)== <!--T:4-->
==Donacion sporadik (Flattr)== <!--T:4-->
Line 33: Line 30:
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc.
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc.


* Alban Xhaferllari
*Redian Ibra
* Arjen Kamphuis
*John Sturdy
* Brennan Novak
*Alban Xhafellari
* Chris Ward
*Justin W. Flory
* Flakerim Ismani
*Flakerim Ismani
* Redian Ibra
*Lars Haefner
* Redon Skikuli
*Phil Shapiro
* John Sturdy
*Jonathan Beliën
* Justin W. Flory
*Brennan Novak
* Lars Haefner
*Chris
* Phil Shapiro
*Gjergji Kokushta
* Jonathan Beliën
*Arjen Kamphuis
* Gjergji Kokushta
*Redon Skikuli
* Ketri Web
*Ura Design
* Ura Design
*oseferi


== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->