Difference between revisions of "Donacione"

Jump to navigation Jump to search
(Shtova mbeshtetes ne Patreon)
(shtova emra te tjere mbeshtetesish ne Patreon.)
Line 28: Line 28:
Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.  
Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.  


== Donatorë në Patreon == <!--T:9-->
== Mbështetës në Patreon == <!--T:9-->
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc.
 
* Alban Xhaferllari
* Arjen Kamphuis
* Brennan Novak
* Chris Ward
* Flakerim Ismani
* Redian Ibra
* Redian Ibra
* Redon Skikuli
* John Sturdy
* Justin W. Flory
* Lars Haefner
* Phil Shapiro
* Jonathan Beliën
* Gjergji Kokushta
* Ketri Web
* Ura Design


== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
Informacion i plotë do shtohet së shpejti.
Informacion i plotë do shtohet së shpejti.
</translate>
</translate>