Difference between revisions of "Donacione"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Boris zhvendosi faqen Mbështetje te Donacione pa lënë një përcjellim)
(Shtova mbeshtetes ne Patreon)
Line 29: Line 29:


== Donatorë në Patreon == <!--T:9-->
== Donatorë në Patreon == <!--T:9-->
Së shpejti do shtohet lista e donatorëve që na kanë ndihmuar në Patreon.
* Redian Ibra


== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
Informacion i plotë do shtohet së shpejti.
Informacion i plotë do shtohet së shpejti.
</translate>
</translate>

Revision as of 19:09, 18 August 2017

Shumë vizitorë të hackerspace, anëtarë, partnerë dhe pjesëmarrës nv aktivitetet e komunitetit si OSCAL, dëshirojnë të na ndihmojnë që të vazhdojmë të punojmë për të arritur qëllimet që komuniteti ynë ka vendosur. Ju mund të na mbështësni me një donacion të vogël për të siguruar vazhdimësinë tonë dhe për vitin në vijim. Donacionet mund të jenë të përmuajshme, vjetore ose dhe thjesht një herë. Gjithashtu duke na ndihmuar ju e lehtësoni punën tonë duke mu fokusuar në atë që dimë të bëjmë më mirë dhe jo në gjetjen e sponsorëve të cilët mund të dëshirojnë të na imponojnë përmbajtjen e aktiviteteve dhe projekteve që ne implementojmë:

Mënyrat e kontributeve financiare

Donacione mujore (në Patreon)

Donacion të vetëm (ose vjetor)

Do jetë e mundur së shpejti.

Donacion sporadik (Flattr)

Donacion në llogarinë tonë bankare

Do jetë e mundur së shpejti.

Donacion me Kripto-Monedha si Bitcoin

Do jetë e mundur së shpejti.

Mënyrat e kontributeve materiale

Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme.

Kontribuesit

Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve

  • Andis Rado: donacion mobiljesh;
  • Arjen Kamphuis: donancione prej 3 laptop Lenovo ThnikPad;

Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.

Donatorë në Patreon

  • Redian Ibra

Sponsorë në OSCAL

Informacion i plotë do shtohet së shpejti.