Difference between revisions of "Donacione"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(12 intermediate revisions by 3 users not shown)
Line 4: Line 4:
= Kontribues financiarë =
= Kontribues financiarë =
== Donacione mujore (në Patreon)==
== Donacione mujore (në Patreon)==
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. Përditësimi i fundit i listës: Dhjetor 2019.
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. Përditësimi i fundit i listës: Dhjetor 2020.
* [http://www.patreon.com/OpenLabsAlbania www.patreon.com/OpenLabsAlbania]
* [http://www.patreon.com/OpenLabsAlbania www.patreon.com/OpenLabsAlbania]


===Mbështetës aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)===
===Mbështetës aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)===
* John Sturdy (aktiv që nga 6.2017)
* John Sturdy (aktiv që nga 6.2017)
* Alban Xhaferllari (aktiv që nga 6.2017)
* Justin W. Flory (aktiv që nga 6.2017)
* Justin W. Flory (aktiv që nga 6.2017)
* Phil Shapiro (aktiv që nga 6.2017)
* Dennis van Zuijlekom (aktiv që nga 7.2020, 10.2017 - 3.2018)
* Brennan Novak (aktiv që nga 6.2017)
* Peter-Paul van Gemerden (aktiv që nga 5.2020)
* Gjergji Kokushta (aktiv që nga 6.2017)
* Gjergji Kokushta (aktiv që nga 6.2017)
 
* Boris Budini (aktiv që nga 10.2020)
 
* ramdyne (aktiv që nga 7.2021)
* Grigor Malo (aktiv që nga 4.2021)
* Anxhelo Lushka (aktiv që nga 7.2020)


===Mbështetës që nuk janë tashmë aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)===
===Mbështetës që nuk janë tashmë aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)===
* Alban Xhaferllari (6.2017 – 5.2020)
* Redian Ibra (8.2017 - 5.2018)
* Redian Ibra (8.2017 - 5.2018)
* Arjen Kamphuis (6.2017 - 11.2018)
* Arjen Kamphuis (6.2017 - 11.2018)
* Jonathan Belien (6.2017 - 1.2019)
* Jonathan Belien (6.2017 - 1.2019)
* Lars Haefner (6.2017 - 5.2018)
* Lars Haefner (6.2017 - 5.2018, 1.2020-12.2021)
* Phil Shapiro (6.2017-9.2021)
* Aleksander Koko (4.2021-9.2021)
* Redonski (6.2017-11.2021)
* Brennan Novak (6.2017 – 5.2020)
* Bjoern Michaelsen (12.2018 - 1.2019)
* Bjoern Michaelsen (12.2018 - 1.2019)
* Dennis van Zuijlekom (10.2017 - 3.2018)
* Collective68 (3.2020 - 12.2020)
* Studio 7 Production (11.2020 - 9.2021)
* Joni Baboci (1.2018 - 5.2018)
* Joni Baboci (1.2018 - 5.2018)
* Flakerim Ismani (6.2017 - 10.2017)
* Flakerim Ismani (6.2017 - 10.2017)
Line 29: Line 37:
* Daniele Mte90 Scasciafratte (12.2017 - 2.2018)
* Daniele Mte90 Scasciafratte (12.2017 - 2.2018)
* oseferi (8.2017 - 11.2017)
* oseferi (8.2017 - 11.2017)
 
* Chris (6.2017 - 1.2019)
* Chris (aktiv që nga 6.2017)
* Ura Design (6.2017 - 4.2019)
* Ura Design (aktiv që nga 6.2017)
* Passman (aktiv që nga 12.2017)
* Passman (aktiv që nga 12.2017)
* Riccardo Iaconelli (aktiv që nga 12.2017)
* Riccardo Iaconelli (aktiv që nga 12.2017)
Line 46: Line 53:
== Donacione në materiale ==  
== Donacione në materiale ==  
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
* Hack42: donacion i 23 laptopëve Lenovo ThinkPad dhe HDMI adaptors.
* Andis Rado: donacion mobiljesh të ndryshme, shkallë;
* Andis Rado: donacion mobiljesh të ndryshme, shkallë;
* Arjen Kamphuis: donancione prej 8 laptop Lenovo ThinkPad;
* Arjen Kamphuis: donancione prej 8 laptop Lenovo ThinkPad;

Revision as of 10:36, 22 February 2022

Shumë vizitorë të hackerspace, anëtarë, partnerë dhe pjesëmarrës në aktivitetet e komunitetit si OSCAL, dëshirojnë të na ndihmojnë që të vazhdojmë të punojmë për të arritur qëllimet që komuniteti ynë ka vendosur. Ju mund të na mbështësni me një donacion të vogël për të siguruar vazhdimësinë tonë dhe për vitin në vijim. Donacionet mund të jenë të përmuajshme, vjetore ose dhe thjesht një herë. Gjithashtu duke na ndihmuar ju e lehtësoni punën tonë duke mu fokusuar në atë që dimë të bëjmë më mirë dhe jo në gjetjen e sponsorëve të cilët mund të dëshirojnë të na imponojnë përmbajtjen e aktiviteteve dhe projekteve që ne implementojmë:

Kontribues financiarë

Donacione mujore (në Patreon)

Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. Përditësimi i fundit i listës: Dhjetor 2020.

Mbështetës aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)

 • John Sturdy (aktiv që nga 6.2017)
 • Justin W. Flory (aktiv që nga 6.2017)
 • Dennis van Zuijlekom (aktiv që nga 7.2020, 10.2017 - 3.2018)
 • Peter-Paul van Gemerden (aktiv që nga 5.2020)
 • Gjergji Kokushta (aktiv që nga 6.2017)
 • Boris Budini (aktiv që nga 10.2020)
 • ramdyne (aktiv që nga 7.2021)
 • Grigor Malo (aktiv që nga 4.2021)
 • Anxhelo Lushka (aktiv që nga 7.2020)

Mbështetës që nuk janë tashmë aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)

 • Alban Xhaferllari (6.2017 – 5.2020)
 • Redian Ibra (8.2017 - 5.2018)
 • Arjen Kamphuis (6.2017 - 11.2018)
 • Jonathan Belien (6.2017 - 1.2019)
 • Lars Haefner (6.2017 - 5.2018, 1.2020-12.2021)
 • Phil Shapiro (6.2017-9.2021)
 • Aleksander Koko (4.2021-9.2021)
 • Redonski (6.2017-11.2021)
 • Brennan Novak (6.2017 – 5.2020)
 • Bjoern Michaelsen (12.2018 - 1.2019)
 • Collective68 (3.2020 - 12.2020)
 • Studio 7 Production (11.2020 - 9.2021)
 • Joni Baboci (1.2018 - 5.2018)
 • Flakerim Ismani (6.2017 - 10.2017)
 • CityZen app (6.2017 - 1.2018)
 • Daniele Mte90 Scasciafratte (12.2017 - 2.2018)
 • oseferi (8.2017 - 11.2017)
 • Chris (6.2017 - 1.2019)
 • Ura Design (6.2017 - 4.2019)
 • Passman (aktiv që nga 12.2017)
 • Riccardo Iaconelli (aktiv që nga 12.2017)

Donacion në llogarinë tonë bankare

Do jetë e mundur së shpejti.

Donacion sporadik (Flattr)

Kontribues në materiale fizike, digjitale e shërbime

Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme. Lista e materialeve që na ndihmojnë ndodhet këtu: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Materiale_qe_nevojiten_per_hackerspace.

Donacione në materiale

Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve

 • Hack42: donacion i 23 laptopëve Lenovo ThinkPad dhe HDMI adaptors.
 • Andis Rado: donacion mobiljesh të ndryshme, shkallë;
 • Arjen Kamphuis: donancione prej 8 laptop Lenovo ThinkPad;
 • Lulzbot: donacionin i printerit 3D;
 • Mozilla: donacion i telefonave celularë Firefox OS, VR kit etj;
 • phpList: për makinerinë e kafes;

(në rast se kemi harruar të përmendim emrin tuaj ju sigurojmë që nuk është bërë me qëllim dhe ju lutemi që të na dërgoni informacionin e nevojshëm në info (at) openlabs.cc.

Donacione në shërbime të ndryshme

 • Digital Ocean: për serverat që na ofrojnë dhe që mbajnë infrastrukturën tonë digjitale;
 • Organic themes: WordPress theme për openlabs.cc
 • Stickermule: për stickers
 • Ketri: për ndihmën me website të Open Labs;

Sponsorë në OSCAL

OSCAL 2019

 • Gold Sponsors: Mozilla
 • Silver Sponsors: Fedora, OpenSuse, LibreOffice
 • Bronze Sponsors: phpList, Collabora, stickermule
 • Partners: OFICINA, AGOG Marketing, Link Academy, Armata

OSCAL 2018

 • Platinum sponsor: Vodafone Albania
 • Gold sponsor: Mozilla
 • Silver sponsor: openSUSE & LibreOffice
 • Bronze sponsor: Collabora, Nextcloud, Relatech
 • Partners: Bashkia Tirane & Protik
 • Diversity sponsor: phpList

OSCAL 2017

 • Gold Sponsors: Mozilla
 • Silver Sponsors: RedHat, Raiffeisen Invest, Wikimedia Foundation, Google
 • Bronze Sponsors: Lulzbot, Opensuse, CoreOS, LocalWeb, LibreOffice, SitePoint, DigitalOcean, FSFE, Fedora, UnixStickers, StickerMule
 • Venue Partners: Offiçina, Harry Fultz Institute
 • Partners: AgnaGroup, O'reilly, KDE

OSCAL 2016

 • Gold Sponsors: Mozilla
 • Silver Sponsors: Google, RedHat, Metropolitan, Sitepoint
 • Bronze Sponsors: Manoolia, O'reilly, AgnaGroup, UnixStickers, phpList, FSFE
 • Venue Partners: Universiteti Metropolitan i Tiranës
 • Supporters: CartoDB, Ama cafe, proto.io, Talent Garden Tirana, Sugru, Brandisty, DuckDuckGo, Agjensia e Kërkimit Teknologjisë dhe Inovacionit

OSCAL 2015

 • Gold Sponsors: Raiffeisen Bank, Norwegian Embassy, Mozilla
 • Sponsors: O'reilly, Fedora, Google, FSFE, Namecheap, Brandisty, LibreOffice, CartoDB, proto.io, Sitepoint, giz.de

OSCAL 2014

 • Gold Sponsors: Mozilla, Vodafone, Github
 • Silver Sponsors: Linux Professional Institute, Fedora, FSFE, Farnell, Host.al, Ogilvy & Mather Albania
 • Supporters: Këshilli i ministrave, Ministri për inovacionin dhe administratën publike, Ministria e mirëqenies sociale dhe rinisë, Universiteti i Tiranës