Difference between revisions of "Donacione"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (perditesim ne periudhen qe jane aktiv Patreons)
Line 25: Line 25:
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. Përditësimi i fundit i listës: Janar 2019.
Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. Përditësimi i fundit i listës: Janar 2019.


'''Mbështetës aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)'''
===Mbështetës aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)===
* John Sturdy (aktiv që nga 6.2017)
* John Sturdy (aktiv që nga 6.2017)
* Alban Xhaferllari (aktiv që nga 6.2017)
* Alban Xhaferllari (aktiv që nga 6.2017)
Line 38: Line 38:
'''Mbështetës që nuk janë tashmë aktivë (listuar duke filluar nga shuma më e lartë)'''
===Mbështetës që nuk janë tashmë aktivë (listuar duke filluar nga shuma më e lartë)===
* Redian Ibra
* Redian Ibra (8.2017 - 5.2018)
* Arjen Kamphuis
* Arjen Kamphuis (6.2017 - 11.2018)
* Jonathan Belien
* Jonathan Belien (6.2017 - 1.2019)
* Lars Haefner
* Lars Haefner (6.2017 - 5.2018)
* Bjoern Michaelsen
* Bjoern Michaelsen (12.2018 - 1.2019)
* Dennis van Zuijlekom
* Dennis van Zuijlekom (10.2017 - 3.2018)
* Joni Baboci
* Joni Baboci (1.2018 - 5.2018)
* Flakรซrim Ismani
* Flakerim Ismani (6.2017 - 10.2017)
* CityZen app
* CityZen app (6.2017 - 1.2018)
* Daniele Mte90 Scasciafratte
* Daniele Mte90 Scasciafratte (12.2017 - 2.2018)
* oseferi
* oseferi (8.2017 - 11.2017)


== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->
== Sponsorë në OSCAL == <!--T:10-->

Revision as of 18:06, 18 January 2019

Shumë vizitorë të hackerspace, anëtarë, partnerë dhe pjesëmarrës në aktivitetet e komunitetit si OSCAL, dëshirojnë të na ndihmojnë që të vazhdojmë të punojmë për të arritur qëllimet që komuniteti ynë ka vendosur. Ju mund të na mbështësni me një donacion të vogël për të siguruar vazhdimësinë tonë dhe për vitin në vijim. Donacionet mund të jenë të përmuajshme, vjetore ose dhe thjesht një herë. Gjithashtu duke na ndihmuar ju e lehtësoni punën tonë duke mu fokusuar në atë që dimë të bëjmë më mirë dhe jo në gjetjen e sponsorëve të cilët mund të dëshirojnë të na imponojnë përmbajtjen e aktiviteteve dhe projekteve që ne implementojmë:

Mënyrat e kontributeve financiare

Donacione mujore (në Patreon)

Donacion sporadik (Flattr)

Donacion në llogarinë tonë bankare

Do jetë e mundur së shpejti.

Mënyrat e kontributeve materiale

Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme. Lista e materialeve që na ndihmojnë ndodhet këtu: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Materiale_qe_nevojiten_per_hackerspace.

Kontribuesit

Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve

 • Andis Rado: donacion mobiljesh;
 • Arjen Kamphuis: donancione prej 8 laptop Lenovo ThnikPad;

Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.

Mbështetës në Patreon

Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc. Përditësimi i fundit i listës: Janar 2019.

Mbështetës aktivë (listuar duke filluar sipas kontributit më e lartë)

 • John Sturdy (aktiv që nga 6.2017)
 • Alban Xhaferllari (aktiv që nga 6.2017)
 • Justin W. Flory (aktiv që nga 6.2017)
 • Phil Shapiro (aktiv që nga 6.2017)
 • Brennan Novak (aktiv që nga 6.2017)
 • Chris (aktiv që nga 6.2017)
 • Gjergji Kokushta (aktiv që nga 6.2017)
 • Riccardo Iaconelli (aktiv që nga 12.2017)
 • Ura Design (aktiv që nga 6.2017)
 • Passman (aktiv që nga 12.2017)


Mbështetës që nuk janë tashmë aktivë (listuar duke filluar nga shuma më e lartë)

 • Redian Ibra (8.2017 - 5.2018)
 • Arjen Kamphuis (6.2017 - 11.2018)
 • Jonathan Belien (6.2017 - 1.2019)
 • Lars Haefner (6.2017 - 5.2018)
 • Bjoern Michaelsen (12.2018 - 1.2019)
 • Dennis van Zuijlekom (10.2017 - 3.2018)
 • Joni Baboci (1.2018 - 5.2018)
 • Flakerim Ismani (6.2017 - 10.2017)
 • CityZen app (6.2017 - 1.2018)
 • Daniele Mte90 Scasciafratte (12.2017 - 2.2018)
 • oseferi (8.2017 - 11.2017)

Sponsorë në OSCAL

OSCAL 2018

 • Platinum sponsor: Vodafone Albania
 • Gold sponsor: Mozilla
 • Silver sponsor: openSUSE & LibreOffice
 • Bronze sponsor: Collabora, Nextcloud, Relatech
 • Partners: Bashkia Tirane & Protik
 • Diversity sponsor: phpList

OSCAL 2017

(do shtohet sapo dikush nga anëtarët të ketë pak kohë të lirë)

OSCAL 2016

(do shtohet sapo dikush nga anëtarët të ketë pak kohë të lirë)

OSCAL 2015

(do shtohet sapo dikush nga anëtarët të ketë pak kohë të lirë)

OSCAL 2014

(do shtohet sapo dikush nga anëtarët të ketë pak kohë të lirë)