Difference between revisions of "Donacione"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 52: Line 52:


=== OSCAL 2016 ===
=== OSCAL 2016 ===
(do shtohet sapo dikush nga anëtarët të ketë pak kohë të lirë)
=== OSCAL 2015 ===
=== OSCAL 2015 ===
=== OSCAL 2014 ===
=== OSCAL 2014 ===
Informacion i plotë do shtohet së shpejti.
Informacion i plotë do shtohet së shpejti.
</translate>
</translate>

Revision as of 14:52, 17 January 2019

Shumë vizitorë të hackerspace, anëtarë, partnerë dhe pjesëmarrës në aktivitetet e komunitetit si OSCAL, dëshirojnë të na ndihmojnë që të vazhdojmë të punojmë për të arritur qëllimet që komuniteti ynë ka vendosur. Ju mund të na mbështësni me një donacion të vogël për të siguruar vazhdimësinë tonë dhe për vitin në vijim. Donacionet mund të jenë të përmuajshme, vjetore ose dhe thjesht një herë. Gjithashtu duke na ndihmuar ju e lehtësoni punën tonë duke mu fokusuar në atë që dimë të bëjmë më mirë dhe jo në gjetjen e sponsorëve të cilët mund të dëshirojnë të na imponojnë përmbajtjen e aktiviteteve dhe projekteve që ne implementojmë:

Mënyrat e kontributeve financiare

Donacione mujore (në Patreon)

Donacion sporadik (Flattr)

Donacion në llogarinë tonë bankare

Do jetë e mundur së shpejti.

Mënyrat e kontributeve materiale

Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme. Lista e materialeve që na ndihmojnë ndodhet këtu: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Materiale_qe_nevojiten_per_hackerspace.

Kontribuesit

Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve

 • Andis Rado: donacion mobiljesh;
 • Arjen Kamphuis: donancione prej 8 laptop Lenovo ThnikPad;

Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.

Mbështetës në Patreon

Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc.

 • John Sturdy
 • Alban Xhaferllari
 • Arjen Kamphuis
 • Justin W. Flory
 • Ethan Nelson
 • Phil Shapiro
 • Jonathan Beliën
 • Brennan Novak
 • Chris
 • Gjergji Kokushta
 • Riccardo Iaconelli
 • Passman
 • Ura Design

Sponsorë në OSCAL

OSCAL 2018

 • Vodafone (Platinum sponsor)
 • Mozilla (gold sponsor)
 • openSUSE & LibreOffice (Silver Sponsor)
 • Collabora, Nextcloud, Relatech (Bronze Sponsor)
 • phpList (diversity sponsor)
 • Bashkia Tirane & Protik (Partners)

OSCAL 2017

(do shtohet sapo dikush nga anëtarët të ketë pak kohë të lirë)

OSCAL 2016

(do shtohet sapo dikush nga anëtarët të ketë pak kohë të lirë)

OSCAL 2015

OSCAL 2014

Informacion i plotë do shtohet së shpejti.