Difference between revisions of "Donacione"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
(added bitcoin wallet)
Line 17: Line 17:


==Donacion me Kripto-Monedha si Bitcoin== <!--T:6-->
==Donacion me Kripto-Monedha si Bitcoin== <!--T:6-->
Do jetë e mundur së shpejti.
<li style="display: inline-block;"> [[File:Bitcoin Wallet.png]] </li>
1G5tPaGQkUGHKkACHqz4tFN1ArZk8vxx4r


= Mënyrat e kontributeve materiale =  <!--T:7-->
= Mënyrat e kontributeve materiale =  <!--T:7-->

Revision as of 20:14, 28 August 2017

Shumë vizitorë të hackerspace, anëtarë, partnerë dhe pjesëmarrës nv aktivitetet e komunitetit si OSCAL, dëshirojnë të na ndihmojnë që të vazhdojmë të punojmë për të arritur qëllimet që komuniteti ynë ka vendosur. Ju mund të na mbështësni me një donacion të vogël për të siguruar vazhdimësinë tonë dhe për vitin në vijim. Donacionet mund të jenë të përmuajshme, vjetore ose dhe thjesht një herë. Gjithashtu duke na ndihmuar ju e lehtësoni punën tonë duke mu fokusuar në atë që dimë të bëjmë më mirë dhe jo në gjetjen e sponsorëve të cilët mund të dëshirojnë të na imponojnë përmbajtjen e aktiviteteve dhe projekteve që ne implementojmë:

Mënyrat e kontributeve financiare

Donacione mujore (në Patreon)

Donacion të vetëm (ose vjetor)

Do jetë e mundur së shpejti.

Donacion sporadik (Flattr)

Donacion në llogarinë tonë bankare

Do jetë e mundur së shpejti.

Donacion me Kripto-Monedha si Bitcoin

 • Bitcoin Wallet.png
 • 1G5tPaGQkUGHKkACHqz4tFN1ArZk8vxx4r

  Mënyrat e kontributeve materiale

  Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme.

  Kontribuesit

  Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve

  • Andis Rado: donacion mobiljesh;
  • Arjen Kamphuis: donancione prej 3 laptop Lenovo ThnikPad;

  Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.

  Mbështetës në Patreon

  Më poshtë personat që na mbështesin në platformën Patreon. Prezantohen vetëm personat që kanë dakortësuar që të shfaqen. Në qoftë se na ke mbështetur dhe nuk dëshiron që të shfaqet emri në listë na kontakto në info(at)openlabs.cc.

  • Alban Xhaferllari
  • Arjen Kamphuis
  • Brennan Novak
  • Chris Ward
  • Flakerim Ismani
  • Redian Ibra
  • Redon Skikuli
  • John Sturdy
  • Justin W. Flory
  • Lars Haefner
  • Phil Shapiro
  • Jonathan Beliën
  • Gjergji Kokushta
  • Ketri Web
  • Ura Design

  Sponsorë në OSCAL

  OSCAL 2014

  OSCAL 2015

  OSCAL 2016

  OSCAL 2017

  OSCAL 2018

  Informacion i plotë do shtohet së shpejti.