Document Freedom Day 2017

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 22:49, 18 April 2017 by Melisa (talk | contribs) (Krijoi faqen me "= Document Freedom Day = '''Përshkrimi'''<br /> Eventi i Document Freedom Day 2017 është një event i përvitshëm i cili ka në thelb rëndësinë dhe kuptimin e standarte...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Document Freedom Day

Përshkrimi

Eventi i Document Freedom Day 2017  është një event i përvitshëm i cili ka në thelb rëndësinë dhe kuptimin e standarteve të hapura. Gjatë takimit do të flitet për këtë event si dhe do të diskutohet me pjesëmarrësit rreth  standarteve të hapura.

Detaje

  • Kur: 26 prill 2017 @ 17.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.
  • Numri i pjesëmarrësve: do plotësohet në fund të aktivitetit.

Si të bëheni pjesë

Thjesht eja në Open Labs Hackerspace edhe pa laptop. Kurioziteti dhe dëshira për të mësuar diçka të re mjafton.


Ndërlidhje

Raport i eventit

Plotësohet në fund të aktivitetit.