Document Freedom Day 2015

Revision as of 08:56, 9 August 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Përshkrimi

Document Freedom Day (#DFD2015) është një fushatë ndërkombëtare që synon liberalizimin e dokumentave nëpërmjet aktiviteteve të çdo përmase anëmbanë botës me 25 Mars 2015. Open Labs dhe këtë vit merr pjesë në aktivitetet duke organizuar një event DFD të mërkurën, 25 Mars 2015 në Open Labs.

Çdo vit që nga 2008, mbështëtësit e një shoqërie të bazuar në informacion të lirë, celebrojnë Document Freedom Day për të sensizibilizuar njerëzit rreth Standarteve të Hapura. Aktivistë nga cdo cep i botës mblidhen gjatë kësaj dite për të folur rreth aksesit në komunikim, për të organizuar aktivitete lokale dhe të hapura, si dhe për të promovuar Standarte të Hapura në përgjithësi. E gjitha kjo në mënyra nga më të ndryshmet!

Detaje

  • Kur: 25 mars 2015 @19.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit