Diskutim:Kreu

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Mund të shtojmë dhe openSUSE dhe Debian tek projektet ju lutem? --Rskikuli (diskutimet) 5 qershor 2019 09:40 (UTC)