Open main menu

Diskutim:Kreu

Revision as of 09:40, 5 June 2019 by Rskikuli (talk | contribs) (komentova rreth shtimit te projekteve)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Mund të shtojmë dhe openSUSE dhe Debian tek projektet ju lutem? --Rskikuli (diskutimet) 5 qershor 2019 09:40 (UTC)

Return to "Kreu" page.