Difference between revisions of "Diskutim:Kreu"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(komentova rreth shtimit te projekteve)
 
(No difference)

Latest revision as of 09:40, 5 June 2019

Mund të shtojmë dhe openSUSE dhe Debian tek projektet ju lutem? --Rskikuli (diskutimet) 5 qershor 2019 09:40 (UTC)