Debian Sprint FOSScamp 2017

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 14:58, 31 August 2017 by Anisa (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Rreth aktiviteteve të Debian ne FOSScamp 2017

Do shtohet së shpejti Gjate FOSScamp 2017 do te behen dy Localization sprints dedikuar Debian ku do punohet per perkthimin e platformes dhe gjithashtu nje Debian Meetup.

Pjesëmarrësit

Pjesemarrja ne event eshte me pagese. Eshte e domosdoshme qe pjesemarresit te kene laptop me vete per te perkthyer.

Detaje

Localization 1

 • Kur: 01 Shtator 2017. Ora 20:15 - 22:00
 • Ku: Apartamenti i Redonit, Ermopouli, Syros
 • Cfare: Perkthim i platformes Debian ne gjuhen Shqipe.
 • Parapergatije: Pjesemarresit duhet te kene laptop me vete.

Debian Meetup

 • Kur: 03 Shtator 2017
 • Ku: Do publikohet se shpejti.
 • Cfare: Takim i anetareve te komuniteteve Debian me nenshtetesi te ndryshme (Shqiperi, Greqi, Izrael) ku do diskutohet per bashkepunime te mundshme dhe menyra per te zvhilluar komunitetin.
 • Parapergatitje:

Localization 2

 • Kur: 04 Shtator 2017, ora 20:30 - 22:30
 • Ku: Apartamenti i Redonit, Ermopouli, Syros
 • Cfare: Perkthim i platformes Debian ne gjuhen Shqipe.
 • Parapergatije: Pjesemarresit duhet te kene laptop me vete.

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Organizatorët

Vegla pune

Raport i eventit

Do publikohet pas aktivitetit.